مدارک اخذ ویزا

مدارک مورد نیاز ویزا دبیمدارک مورد نیاز ویزا آلمانمدارک مورد نیاز ویزا ایتالیامدارک مورد نیاز ویزا فرانسهمدارک مورد نیاز ویزا آفریقامدارک مورد نیاز ویزا برزيلمدارک مورد نیاز ویزا تایلندمدارک مورد نیاز ویزا هند مدارک مورد نیاز ویزا سنگاپورمدارک مورد نیاز ویزا یونانمدارک مورد نیاز ویزا اسپانیامدارک مورد نیاز ویزا ازبکستانمدارک مورد نیاز ویزا اتریش مدارک مورد نیاز ویزا گرجستان مدارک مورد نیاز ویزا آذربایجانمدارک مورد نیاز ویزا قرقیزستانمدارک مورد نیاز ویزا تایلندمدارک مورد نیاز ویزا قزاقستان

تکمیل مدارک مورد نیاز جهت درخواست ثبت نام تورهای اروپایی بر طبق چک لیست سفارت مربوطه:

مدارک شغلی

برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها

کارت بین المللی دانشجویی، گواهی اشتغال به تحصیل، اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی



برای دانش آموزان

گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی



برای صاحبان شرکت های خصوصی(مدیر عامل، عضو هیئت مدیره...)

اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت، گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و سابقه کار و مشخصات فردی ( نام و شماره پاسپورت...) تاریخ شروع به کار همراه با تائیدیه روی سربرگ شرکت ( با توجه به نوع سفارت ترجیحاً به زبان لاتین)



برای کارمندان شرکت های خصوصی

کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت،گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، سابقه کار ، حقوق و مزایا و مشخصات فردی ( نام و شماره پاسپورت...) تاریخ شروع به کار،میزان حقوق، تاریخ شروع و اتمام مرخصی ( با توجه به نوع سفارت ترجیحاً به زبان لاتین) لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی(سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر)



برای کارمندان بخش دولتی

آخرین حکم کارگزینی/ آخرین فیش حقوقی



برای بازنشستگان

آخرین حکم بازنشستگی/آخرین فیش حقوقی



برای کسبه

اصل جواز کسب/ اصل کارت بازرگانی



برای پزشکان

اصل پروانه مطب/ اصل کارت نظام پزشکی



برای مهندسان

اصل پروانه مهندسی/ اصل کارت نظام مهندسی



برای ساختمان سازان

اصل گواهی ساختمان/اصل قراردادهای کاری/ اصل پایان کار ساختمان



برای وکلا

اصل پروانه وکالت/ اصل کارت وکالت

برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی می باشد.مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلند مدت ایشان به آن واریز می گردد ( حداقل زمان افتتاح حساب بلند مدت می بایست 3 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد)

مدارک بانکی و مالی



برای حساب های کوتاه مدت یا جاری

ریز پرینت 3 ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر و تاییدیه بانک مربوطه. ( با توجه با نوع سفارت از 3 ماه تا 6 ماه می باشد)

برای حساب های کوتاه مدت کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت + ریز پرینت

همچنین برای کلیه موارد می بایست میزان درآمد شخصی حساب های بانکی در آن ها مشخص باشد.



برای حساب های بلند مدت

کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه.



حداقل مانده حساب

بطور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 40 میلیون تومان باشد، بدیهیست در صورت سفر خانواده سه نفر حساب سرپرست خانوار می بایست حداقل 120 میلیون تومان موجودی داشته باشد.

نکته: افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد.

حضور مسافر در سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد.



سند ملکی

اصل سد مالکیت بنام مسافر

سایر مدارک

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار همراه با اصل گذرنامه های گذشته ( در صورت عدم وجود گذرنامه های گذشته تکمیل فرم تعهد نامه الزامی می باشد)

چهار قطعه عکس 5/4*5/3 ( جدید، رنگی، تمام رخ، با زمینه روشن)

اصل شناسنامه ها

اصل سند ازدواج

اصل کارت ملی



توضیح اینکه : کلیه مدارک جهت ارائه به سفارت خانه های ایتالیا، پرتغال، یونان، لهستان، اسپانیا می بایست ترجمه گردد.